Het kan wel eens voorkomen dat het helemaal mis gaat, hierdoor kun je bijvoorbeeld niet aanmelden of inloggen via boef.nl of de Boef app. Zulke problemen kunnen vaak opgelost worden door je cookies te verwijderen of bijvoorbeeld in het geval van de app, de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Mocht dit niet baten dan kun je eventueel hier meer informatie vinden over hoe je cookies verwijderd.

Mochten de problemen hiermee niet opgelost zijn, dan kun je altijd contact opnemen met de helpdesk door middel van de chat functie of door een email te sturen naar support@hodl.group