Je kunt andere strijders aanvallen door op de 'bom' knop achter zijn of haar naam te klikken.
Met een succesvolle aanval ontvang je een gedeelte van het geld van de strijder.

Wanneer je een speler aanvalt is het mogelijk dat je verborgen koffers vindt! Je krijgt een bericht in je inbox wanneer je een koffer gevonden hebt. In de koffers zit respect, cashgeld of maskers.

Met de maskers kun je meedoen met het spel zakkenrollen en leuke prijzen winnen!