Hoe kom ik bij instellingen?
Wanneer je bent ingelogd, kun je naar je instellingen, door op je icoon te drukken.
Ook zijn je instellingen te bereiken via de home-knop.

Wat kan ik er mee?
Je kunt hier je gegevens aanpassen.

Persoonsgegevens
Vul je leeftijd, je geslacht, land, provincie, stad ed. in.
Dit komt niet allemaal op je openbare profiel: alleen de stad, die je hebt ingevuld, zodat je strijders van dezelfde stad kunt vinden, om mee samen te spelen.
Onderaan kun je jouw notificatie instellingen aanpassen.

Profiel
Plaats hier je profieltekst, die jij leuk vindt. Deze komt op je openbare profiel.
Je kunt je email-adres hier aangeven en laten bevestigen.
Je kunt je profielfoto aanpassen naar wens en je kunt er je social media links invullen.

Wachtwoord
Wanneer je je wachtwoord wilt veranderen, dan kan dat hier.