Hoe kom ik bij instellingen?
Via jouw profiel kun je bij de knop instellingen komen.

Wat kan ik er mee?
Je kunt hier je gegevens aanpassen: je profiel naam, je leeftijd, je geslacht, locatie en bio. Ook kun je hier kiezen of je wilt laten zien aan anderen wat jouw speeltijd is. Deel onder het kopje "socials" de links van jouw social media. Je kunt je wachtwoord wijzigen, je avatar en instellingen aanpassen voor berichten.

Persoonsgegevens
Vul je leeftijd, je geslacht, land, provincie, stad ed. in.
Dit komt niet allemaal op je openbare profiel: alleen de stad, die je hebt ingevuld, zodat je strijders van dezelfde stad kunt vinden, om mee samen te spelen.
Onderaan kun je jouw notificatie instellingen aanpassen.

Biografie
Plaats hier een profieltekst die jij leuk vindt. Deze komt op je openbare profiel.
Je kunt je email-adres hier aangeven en laten bevestigen.
Je kunt je profielfoto aanpassen naar wens en je kunt er je social media links invullen.