Klik op het Bende-logo om op de bende pagina te komen.
Je ziet nu een overzicht van alle bendes in het spel (10 per pagina).

Als strijder kun jij je aansluiten bij een bende, je dient hiervoor een verzoek in bij de bende.
Wanneer je in een bende zit, maak je de bende sterker met jouw respect. Je doneert je cashgeld zodat de top coffeeshops kan kopen en ieder bende-lid uurloon krijgt, of versterkt de bende met aanvals- en verdedigingspunten.

In het menu kun je klikken op "mijn bende".
Je ziet dan jullie avatar, profielbezoek, de top leden (baas, onderbaas en rechterhand), hoeveelheid cash, uurloon, respect, aantal coffeeshops, aantal aanvalspunten en verdedigingspunten de bende heeft. Ook zie je welke strijders er in de bende zitten.

Wanneer je een VIP account hebt, kun jij je eigen bende oprichten!
In het menu zie je de optie om een bende op te richten.

Klik op bende oprichten en kies een naam.
Wanneer je dit hebt gedaan en hebt bevestigd, dan kom je op de pagina van jouw bende.
Je kunt hier de aanmeldingen voor je bende bekijken.

Je kunt hier ook de instellingen voor de bende veranderen en het profiel bewerken.
In de bende winkel kun je je bende verbeteren, zo kun je coffeeshops kopen voor uurloon maar ook aanvalspunten en verdedigingspunten.

Je betaald momenteel voor 1 coffeeshop €1.500.000 en ontvang je €100 uurloon.

Wanneer je online bent 75% ontvang je in je kluis en 25% cash!
Wanneer je offline bent ontvang je 75% cash en 25% in je kluis.
Houdt rekening met de inhoud van je kluis: vol is vol!