Bende

Klik op het Bende-logo om op de bende pagina te komen. Je ziet nu welke bendes er zijn.

Als strijder kun jij je aansluiten bij een bende. Je dient hiervoor een verzoek in bij de bende baas. Wanneer je in een bende zit, maak je de bende sterker met jouw respect. Je doneert je cashgeld zodat de baas coffeeshops kan kopen en ieder bende-lid uurloon krijgt. Ook kun je samen met de bende een georganiseerde misdaad plegen.

In het menu kun je klikken op "mijn bende".
Je ziet dan jullie avatar, profielbezoek, wie de baas is, wie de onderbaas is, wie de rechterhand is, hoeveelheid cash, uurloon en aantal coffeeshops. Ook zie je welke strijders er in de bende zitten.

Wanneer je een VIP account hebt, kun jij je eigen bende oprichten!
In het menu zie je de optie om een bende op te richten.
Klik op bende oprichten en kies een naam.
Wanneer je dit hebt gedaan en hebt bevestigd, dan kom je op de pagina van jouw bende.
Je kunt hier de aanmeldingen voor je bende bekijken en beslissen, of een speler mag joinen.

Je kunt hier ook de instellingen voor de bende veranderen en het profiel bewerken. Koop coffeeshops in de bende winkel. Je betaald momenteel voor 1 coffeeshop €1.500.000 en ontvang je €100 uurloon.
Wanneer je online bent 75% ontvang je in je kluis en 25% cash! Wanneer je offline bent ontvang je 75% cash en 25% in je kluis. Houdt rekening met de inhoud van je kluis: vol is vol!

Houdt rekening wie jij in je bende toelaat of voor welke bende je kiest, je kan er niet zomaar uit!