Je kunt andere strijders aanvallen door op de 'bom' knop achter zijn of haar naam te klikken.
Iedereen, die geen bescherming gekocht heeft, kan aangevallen worden, ook je gang-leden.
Met een succesvolle aanval ontvang je een gedeelte van het geld van de strijder.

Om te voorkomen dat je zelf wordt aangevallen door een strijder met meer macht dan jij, dien jij jezelf te beschermen. Dit kun je doen door 10 credits in te ruilen voor een uur bescherming.

Wanneer je een speler aanvalt is het mogelijk dat je verborgen koffers vindt! Je krijgt een bericht in je inbox wanneer je een koffer gevonden hebt. In de koffers zit respect, cashgeld of maskers.
Met de maskers kun je op de maskerspagina meedoen met het spel zakkenrollen en leuke prijzen winnen!